Moringa (moringa oleifera)

Moringa är ett 100% ekologiskt grönt superfood-pulver – Fullpackad med antioxidanter och amonisyror

Organic India’s Moringa är ett 100% ekologiskt grönt superfood-pulver tillverkad av naturligt torkade blad från Moringaträdet, en av de mest näringsrika växter på planeten och kallas Mirakelträdet. Moringa innehåller 31% fibrer och är en rik källa till protein, järn, vitamin A och vitamin K, magnesium, vitamin E och kalcium. Moringapulver kan användas på många sätt. Strö över gröten eller häll i smoothis, använd i bakverk och grytor. Ta 2-5 teskedar och blanda ut i vätska. Det finns inga negativa effekter med Moringa och man kan praktiskt taget äta alla delar av trädet, rötter, blad, blommor och frön, och allt används inom olika områden och bladpulvret kan även användas i hudvård.

 

# moringa #

Share this...
Share on Facebook
Facebook