KSM66 Ashwagandha (Withania somnifera)

KSM66 – när du är trött, orolig och svårt att sova.

KSM66® är ett ekologiskt fullspektrum-extrakt av Ashwagandha. Naturligt lättupptagligt och framställt med GREEN CHEMISTRY, en miljövänlig metod som garanterar att KSM66® innehåller hela det naturliga komplexet av aktiva ämnen, både vatten och fettlösliga. Effekten är visad i 22 kliniska studier.

KSM66 – världens bästa Ashwagandha

KSM66 är den enda Ashwagandha-produkt i världen som produceras med 100% kontroll från frö till färdigt extrakt. Råvaran till KSM66 odlas på egna ekologiska jordbruk och all tillverkning, utveckling och kontroll sker i egna produktionsanläggningar – godkända för läkemedelsframställning.

Innehåll curaMIN Forte 2 kapslar 3 kapslar
BCM95 (Curcumin) 500 mg 750 mg
varav curcuminoider 440 mg 660 mg
BosPure (Boswellia) 500 mg 750 mg
varav AKBA 50 mg 75 mg
(acetyl-11-keto-ß-boswellic acid)

Därför gör stress oss trötta och överviktiga‍ –
Kortisol skapar obalans

När vi utsätts för upprepad eller långvarig stress ökar produktionen av kortisol, ett stresshormon som bryter ner muskler och fettceller för att frigöra energi (glukos) —blodsockerhalten och insulinnivån ökar. Parallellt minskar energiproduktionen i våra celler – vi blir trötta och känner oss oroliga.‍ Om stressen fortsätter, sjunker energiomsättningen i cellerna vilket innebär att ämnesomsättningen och därmed kaloriförbrukningen sjunker samt att vi tappar ork och känner oss trötta. Den energi som inte förbrukas lagras som fett — oftast kring midjan.

KSM66 bidrar till att vända den utvecklingen. .

Energiproduktionen minskar

Det kan verka ologiskt, men för våra förfäder handlade det om att bygga energireserver —att överleva tills det som orsakat stressen (svält, kyla, torka) hade passerat. Men för oss fungerar det inte så — efterhand som energiproduktionen minskar, blir det allt svårare att försvara sig mot det som orsakar stressen. Det är därför som tröttheten och oron ökar. För att spara energi sjunker också produktionen av testosteron, progesteron och östrogen —våra fettförbrännande och uppbyggande könshormon. Men även produktionen av sköldkörtelhormon påverkas vid stress – vilket kan leda till olika former av obalans.

KSM66 vänder den utvecklingen. Motståndskraften mot stress ökar och kroppen kan börja fungera normalt igen. Att det fungerar är visat i 22 dubbelblinda kliniska studier.

KSM66,  bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork. Dessutom bidrar Ashwagandha till energi, uthållighet och ökad muskelmassa vid träning.

KSM66®

Världens mest certifierade kosttillskott.

  • Minskar stress
  • Ökar lugnet
  • Förbättrar sömnen

KSM66® är ett kliniskt dokumenterat, ekologiskt odlat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha – använd i årtusenden för att ge kraft, balans och harmoni. Nya studier bekräftar användningen och visar att Ashwagandha (KSM66®) bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork. Dessutom stödjer Ashwagandha mannens sexuella funktion samt bidrar till energi, uthållighet och ökad muskelmassa vid träning.

Biverkningar och interaktioner

Ashwagandha-rot är mjukverkande. Den varken stimulerar eller aktiverar specifika organ eller funktioner, istället arbetar den med att förbättra kroppens stressystem, den s.k. HPA-axeln. Risken för biverkningar och interaktioner är därför mycket liten. Enstaka fall av uppkördhet, hudutslag (överkänslighet) och lätt övergående yrsel har rapporterats.

Dosering;

1 kapsel morgon och kväll
Vid behov kan dosen ökas till 3-4 kapslar per dag.

Ashwagandha är ett mjukverkande kosttillskott som bidrar till att normalisera kroppens stressrespons. Resultatet blir att kroppen får lättare att vila och återhämta sig. Erfarenhet visar att Ashwagandha rot (ej blad) lämpar sig att användas både vid kortare kurer på några månader, som vid längre tids användning.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur. Oåtkomlig för små barn. Asken sorteras som kartong, burken som glas och locket som metall.‍

# 1 burk, 120 kapslar #
# 2 Pack, 240 kapslar, tjäna 100,- #

 

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook