The One® 100 ml PQQ – Quicksilver Scientific The ONE Mitochondrial Optimizer

Mitokondrierna är cellernas kraftverk. De omvandlar mat till nästan all energi som kroppen använder för alla funktioner. Med tiden kan emellertid mitokondrier slitas ner, vilket resulterar i en lägre energiproduktion som kan lämna dig trött och berövad energi. One ® från Quicksilver Scientific innehåller en kraftfull och unik mitokondriebärande formel bestående av PPQ, resveratrol, CoQ10 (Coenzyme Q10) och 19 olika örter för optimal mitokondriprestanda, spridning och energiproduktion.

Varför det fungerar:

Mitokondrierna är cellernas kraftverk. De omvandlar mat till en typ av energi som kallas ATP. Upp till 95% av den energi som kroppen använder är ATP. Det är därför som att se till att du har friska mitokondrier inte bara kan hjälpa dina celler att fungera effektivt utan också bidra till att öka mitokondriernas energiproduktion – vilket gör att du blir både energisk och vitaliserad.

One ® från Quicksilver Scientific innehåller en egen örtformel i liposomal form. Den innehåller CoQ10 (Coenzyme Q10), Pyrroloquinoline Quinone (PQQ), resveratrol och DeltaGOLD ® tokotrienoler som alla kan hjälpa till att skydda och främja friska mitokondrier. I sin tur ökar detta energiproduktionen från dem och hjälper till att öka mitokondriell biogenes, vilket är den naturliga bildningen av nya mitokondrier.

Dessutom innehåller The One ® en blandning av adaptogena örter som stöder kroppens respons på stress och plötsliga höga energibehov, som när man måste prestera fysiskt.

Vetenskapen bakom produkten:

Näringsämnena i denna produkt levereras med det patenterade liposomala leveranssystemet Quicksilver Delivery Systems  från Quicksilver Scientific.

Liposomer är små vesiklar som innehåller näringsämnen. Dessa mikroskopiska sfärer är gjorda av lipider – samma material som cellmembranen är gjorda av. När näringsämnen levereras på detta sätt kan de kringgå cellmembranet och leverera näringsämnen direkt in i cellen. Detta bidrar till att öka biotillgängligheten avsevärt.

Dessutom när näringsämnen levereras så här närmar det cellmembranet samtidigt och hjälper cellen att absorbera näringsämnen, såväl som att befria sig från toxiner.

The One innehåller en noggrant utformad kombination av aktiva ingredienser som alla kan bidra till att förbättra mitokondriell energiproduktion och cellprestanda:

Adaptogena örter

One ® innehåller en blandning av adaptogena örter som kan stödja kroppens respons på stress eller hjälpa cellerna att producera mer energi vid tillfällen då kroppen plötsligt behöver mer energi än normalt – till exempel när kroppen är under intensiv fysisk stress (t.ex. när du tränar).

Örtformeln i denna produkt innehåller extrakt från Acai, American Ginseng, Ashwagandha, Astragalus, Catuaba, Chinese Licorice Gynostemma, Epimedium, Guarana, Lycium, Maca, Reishi, Rhodiola, Saw Palmetto, Schisandra, Siberian Ginseng, Stinging Nettle, Tribulus och Yohimbe.

PQQ

PQQ stöder mitokondriell biogenes – den naturliga bildningen av nya mitokondrier. Dessutom hjälper PQQ också till att skydda nervcellerna (hjärnceller) och främjar också kardiovaskulär hälsa.

Resveratrol

Resveratrol stimulerar vissa vägar som leder till mitokondriell biogenes. Vidare har det visats att det härmar positiva kaloribegränsande effekter på ämnesomsättningen.

CoQ10 (koenzym Q10)

CoQ10 (Coenzyme Q10) är känd som en antioxidant som är särskilt lämpad för att skydda mitokondrier mot fria radikaler. Sådana fria radikaler kan bryta ner cellerna gradvis. Genom att binda till fria radikaler hjälper CoQ10 (Coenzyme Q10) att hämma fria radikaler från att orsaka kaos på mitokondrier. Dessutom spelar CoQ10 också en central roll i genereringen av cellulär energi varför CoQ10 (Coenzyme Q10) också är en del av denna formel.

Delta-tokotrienoler

Delta-tokotrienoler stöder kroppens antioxidantnivåer tillsammans med PQQ. De gör det genom att främja Nrf2, som reglerar cellulär antioxidantproduktion.

Hur man använder:

  • Ta 1-2 teskedar per dag. Håll i munnen 30 sekunder eller mer innan du sväljer. Kan blandas i vatten. Bäst tas på fastande mage minst 10 minuter före måltiderna.

# #

Share this...
Share on Facebook
Facebook