Nanoemulgerad mjölktistel

Övergripande hälsofördelar:

Mjölktistel, eller Silybum marianum, har använts över hela världen i över 2000 år för sin anmärkningsvärda förmåga att skydda och stödja levern och kan underlätta en sund matsmältningsfunktion.

Varför det fungerar:

Mjölktistel innehåller tre fytonäringsämnen (silybin, silydianin och silychristin) tillsammans kända som silymarin. Silymarin kan förhindra absorption av toxiner i levercellerna. Det kan stödja hälsosam matsmältningsfunktion och gallflöde och därigenom stödja tarmhälsan. Det kan hjälpa till att skydda kroppens lager av glutation, vår primära endogena antioxidant som bekämpar fria radikaler.

Vetenskapen bakom produkten:

Eftersom den viktigaste beståndsdelen i silymarin, silybin, har dålig biotillgänglighet i en typisk oral formulering, utvecklade Dr Christopher Shade, Ph.D., vår nanoemulgerade mjölktistel. Extraktet är inkapslat i små, mycket absorberbara liposomer. Resultatet är en formel med snabbt upptag och optimal celltillförsel som stöder glutationnivåer och stöder tarmhälsan genom att stödja en hälsosam matsmältning och gallflöde.

Quicksilver Delivery Systems®

Använder modern vetenskap för att frigöra naturens botande kraft. Med världens mest avancerade fosfolipid (liposomala) leveranssystem, ger Quicksilver Scientific-kosttillskott faktiskt dina celler näring med fosfatidylkolin eftersom de levererar sina effektiva ingredienser snabbare och mer effektivt.

Hur man använder:

  • Ta 1-4 pumpar efter behov. Håll i munnen i 30 sekunder innan du sväljer. Kan blandas i vatten. Upprepa till önskad dos eller enligt anvisningar från vårdpersonal. Bäst tas på fastande mage minst 10 minuter före måltiderna. Används inom 60 dagar efter öppnandet. Kyl vid mottagning.

# #

 

https://www.youtube.com/watch?v=cKE3wYFSCQ4&t=2s

Share this...
Share on Facebook
Facebook