Quicksilver Liposomal melatonin 30 ml

För högkvalitativ sömn, antioxidantförsvar, kognitiv hälsa och mer

Melatonin:
  • Främjar högkvalitativ sömn och balanserar din ”kroppsklocka”
  • Erbjuder antioxidantskydd och stöder immunförsvaret
  • Stöder kognitiv hälsa
  • Skyddar cell-DNA

Varför är melatonin bra för dig?

Melatonin är ett hormon som produceras naturligt i kroppen. Det härstammar från tryptofan och är främst känt för att erbjuda stöd för dygnsrytmen, även känd som din ”kroppsklocka”.
En god natts sömn är avgörande för kroppens hälsa, mental återupplivning och allmänt fysiskt välbefinnande. Men många har problem med att somna såväl som att sova. Dina sömnmönster regleras av din dygnsrytm, som melatonin stöder. Naturlig produktion av detta hormon minskar med åldern. Detta kan störa din dygnsrytm och som ett resultat därav din sömnkvalitet.
Även om det mestadels är känt för sina sömnfrämjande egenskaper visar forskning nu att det också har många andra hälsofördelar. Dessa inkluderar stöd för immunsystemet, kognitiv hälsa och till och med cell-DNA. Det finns till och med en anti-aging aspekt av melatonin; när människor åldras kan pinealkörteln gradvis förkalkas, vilket leder till en lägre produktion av melatonin.

Vetenskapen bakom vårt melatonin

Vetenskaplig forskning har de senaste åren visat att det finns mer med melatonin än att det bara hjälper till att främja sömn av hög kvalitet.
Vad som också är intressant med melatonin är att det kan levereras i en mängd olika former, allt från traditionell kapselform med normal eller förlängd frisättning till liposomal leverans.
# #
Share this...
Share on Facebook
Facebook