Wellness Code® Plant Protein Complete & Amino Acid Complex 450g, Vegan, Laktosfri

Plant Protein Complete & Amino Acid Complex är ett ärtproteinpulver som är lämpligt för vegetarianer och personer som är laktosintoleranta eftersom det också är ett mjölkfritt proteinpulver. Plant Protein Complete & Amino Acid Complex är för personer som vill komplettera sina träningsprogram med ett högkvalitativt proteinpulver. Dessutom innehåller denna formel även grenad aminosyra för snabb muskelåterhämtning efter träning och glutenfri havreklidfiber för enkel matsmältning.

Varför det fungerar:

Det kan vara svårt för människor som är vegetarianer eller laktosintoleranta att hitta proteinpulver som de kan använda tillsammans med ett vanligt träningsprogram. Problemet med de flesta proteinpulver är att de är baserade på mjölk och därför inte är lämpliga för vegetarianer eller laktosintolerans.

Men nu erbjuder Plant Protein Complete & Amino Acid Complex en lösning på detta problem.

Detta är ett mjölkfritt ärtproteinpulver som är hållbart producerat, är glutenfritt och är tillverkat av ärtprotein. Ärtor är en ofta förbisedd proteinkälla men levererar häpnadsväckande 18 g protein av hög kvalitet per 100 g. Dessutom är ärteprotein bra för att främja mättnad, öka energi, stödja muskelmassa och stödja viktkontroll. Detta proteinpulver är ett mjölkfritt proteinpulver och lämpar sig också för personer som lider av laktosintolerans.

Dessutom är Plant Protein Complete & Amino Acid Complex också fritt från allergener som soja och har en fantastisk vaniljsmak. Den innehåller också de essentiella grenade aminosyrorna L-valin, L-leuicin och L-isoleucin som forskare har visat sig kunna stödja muskelmassa och en hälsosam leverfunktion.

Plant Protein Complete & Amino Acid Complex innehåller glutenfritt havrekli och prebiotisk blå agave. Dessa två ingredienser främjar en sund matsmältning, stöder immunsystemet och begränsar aptiten. Slutligen har naturliga enzymer också tillsatts till formeln för att säkerställa att växtproteinerna i denna produkt lätt smälts.

Vetenskapen bakom produkten:

De grenade kedjaminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin finns alla i växtprotein komplett och aminosyrakomplex. Dessa aminosyror främjar syntesen och återhämtningen av skelettmusklerna efter träning och hjälper också till att förhindra muskeltrötthet. Dessutom förgrenar kedjiga aminosyror också bränsle för musklerna under tider av metabol stress, stöder en hälsosam leverfunktion och främjar också livslängd.

Share this...
Share on Facebook
Facebook