Klordioxidlösning CDS / CDL Protokoll

PROTOKOLL A / SOM AMATÖR ELLER BÖRJARE

Den första dosen är 3 ml CDS (eller tre aktiverade droppar (i förhållandet 1: 1 om det inte finns någon CDS) och tillsätter 200 ml vatten innan du sover, vid den första behandlingsdagen.
Den andra dagen tas ytterligare 3 ml CDS (eller tre aktiverade droppar) genom att tillsätta 200 ml vatten, en timme efter frukost och ytterligare tre aktiverade droppar genom att tillsätta 200 ml vatten innan du sover.
På den tredje dagen tas de två föregående doserna, efter frukost och innan du sover, och tillsätter ytterligare en dos en timme efter att ha ätit.
Sedan fortsätter du med samma tre doser, en timme efter frukost, lunch och innan du sover, den nödvändiga tidpunkten för behandlingen, tills du känner dig återställd.
Detta protokoll är lämpligt för långvarig applikation och fungerar också som underhåll.

Protokoll B / SOM GRUNDLÄGGANDE (LIKVIDIGT TILL GAMMALT PROTOCOL 1000 av Jim Humble)

Vanligtvis börjar man med en låg dos av 6 dagliga aktiverade droppar och tillsätter dem till en flaska med 1 till 1,5 liter vatten under de första tre dagarna. sedan ökas dosen till cirka 3 aktiverade droppar, tillsätt dem till en flaska med 12 till 1 liter vatten under de närmaste 1,5 dagarna; sedan upp till 4 droppar dagligen, tillsätt dem till en flaska med 18 till 1 liter vatten i 1,5 dagar och slutligen upp till 7 droppar, tillsätt dem till en flaska med 24 till 1 liter vatten under en period av 1,5 dagar plus.
Den dagliga dosen ska alltid tas under hela dagen, uppdelad i 8 till 12 delar (märken kan göras på flaskan). Det rekommenderas att aktivera motsvarande dagliga dos varje morgon och tillsätt den i en flaska med 1 till 1,5 liter vatten och drick lite varje timme under resten av behandlingen, vars standardlängd är tre veckor eller nödvändig tid behandling tills du känner dig återställd.

Om illamående uppstår reduceras dosen till föregående nivå.
6 droppar 3 dagar i en flaska med 1 till 1,5 liter vatten.
12 droppar 4 dagar i en flaska med 1 till 1,5 liter vatten.
18 droppar 7 dagar i en flaska med 1 till 1,5 liter vatten.
24 droppar 7 dagar i en flaska med 1 till 1,5 liter vatten.

Ju sjukare en person är, desto långsammare måste dosen öka.

En aktiverad droppe natriumklorit med syran motsvarar ungefär 1 ml CDS

Protokoll C / SOM CDS (GAMLA PROTOKOLL 101)

10 ml CDS 3000 ppm (eller 100 ml CDS 300 ppm) tillsätts till 1 liter vatten per dag.
En del tas varje timme tills flaskans innehåll är slut (8 till 12 doser).
I händelse av allvarlig sjukdom eller livsfara bör dosen ökas långsamt och gradvis i separata doser, tagna hela dagen och beroende på hur du mår, upp till max. 30 ml per liter vatten. Om det är nödvändigt att dricka mer, förbered en annan flaska vatten. Dosen bör minskas om du känner dig illamående eller illamående. 60 ml bör inte överskridas i 12 dagliga doser (5 ml / timme för 100 kg). Behandlingstiden skulle vara den tid som behövs tills du känner dig återställd (dosrespons).

● Protokoll C = 10 ml CDS 3000 ppm i 1 liter vatten, under dagen.

Protokoll C är det som används för att behandla de flesta sjukdomar och även för att göra en generell rengöring av gifter eller ”detox”. Det är det också ett avgiftningsförfarande, förmodligen det mest effektiva kända. Hittills finns det inga problem med biverkningar eller oönskade interaktioner, och det orsakar vanligtvis inte diarré när det absorberas helt i magen. Om du tar andra mediciner bör du hålla ett rimligt tidsavstånd, från en till två timmar, så att man inte förlorar CDS-effektiviteten. 

Protokoll D / DERMATOLOGISKT, FÖR HUDEN

Ett sprutmunstycke fylls med CDS 0,3% (3000 ppm) och appliceras på det drabbade området. Det appliceras direkt på huden vid sår, brännskador eller andra hudproblem. Lösningen bör inte orsaka sveda eller sveda, utan lindrar smärta och blödning. Åtgärden kan upprepas flera gånger om dagen (till och med 1 gång per timme). I vissa känsliga fall, såsom slemhinnor, kan det vara nödvändigt att sänka koncentrationen med lite vatten. Det används inte för ocklusiva förband i koncentrerad form!

Protokoll E / SOM ENEMAS

10 ml CDS (eller 10 droppar aktiverade CD-skivor) används för varje liter varmt vatten, vid ungefär kroppstemperatur. Tarm irrigatorer (spolare) är vanligtvis cirka 2 liter. Irrigatorn fylls med vatten och CDS läggs till. Lite vaselin eller kräm appliceras på spetsen medan den sätts in i ändtarmen. Det bästa läget är att ligga på höger sida för att underlätta lätt genomträngning av vattnet. Ventilen öppnas och tjocktarmen börjar fyllas. Det kan göras i flera små satser eller också på en gång, beroende på personens förhållanden och välbefinnande.
Försök att behålla vätskan i ungefär tre minuter innan du evakuerar den, för att öka effektiviteten. Mer än fem minuter är inte nödvändigt. 10 ml CDS per liter varmt vatten eller alternativt 10 aktiverade droppar CD per liter varmt vatten.

Detta protokoll är viktigt i fall av kroniska leversjukdomar, parasitos, autism och andra gastrointestinala sjukdomar.
Beroende på graden av sjukdomen och patientens tillstånd appliceras den vanligtvis upp till en gång om dagen, helst på natten, innan du sover. Som en allmän regel används den varannan eller var tredje dag under en eller två veckor. Det finns rapporter om personer som har använt detta protokoll upp till två gånger om dagen, under lång tid, för allvarliga sjukdomar, utan att ha haft negativa biverkningar i de flesta fall. Det är bäst att anpassa det till varje person. Du kan tillsätta havsvatten: 1 del havsvatten + 3 färskvatten.

Många har tyckt att YOGUI-systemet är mycket användbart:
– 3 nätter i rad.
– 3 nätter: ett ja och ett nej.
– 3 nätter: var tredje dag.
– 3 nätter, en per vecka.

Även om detta protokoll är effektivt, för hemorrojder och rektala sprickor är det lättare att tillämpa P-knopp-protokollet.

● De flesta sjukdomar har sitt ursprung i magtarmsystemet.
● CDS avlägsnar toxicitet och lossar vidhäftningar.
● Att ta bort toxicitet minskar trötthet.
CDS tar bort biofilm, bakterier, candida, svamp, inkapslat fekalt material och protozoan parasiter

PROTOKOLL F / FREKVENT (VIRALT PROTOKOLL)

1 dos: 1 ml CDS var 15: e minut, under 1 timme och 45 minuter i åtta doser = 8 ml CDS i 1 liter vatten Du kan tillsätta 8 ml CDS 0,3%, i en 1 liters flaska vatten (destillerat eller mineral) och dela flaskan i åtta lika delar, markera dem med linjer och drick ett steck (markering) var femtonde minut.

PROTKOLL G / SOM GAS, NÄR ENDAST DIOXIDGAS ANVÄNDS1.

Glas protocol:

6 till 8 droppar CD aktiveras i ett glas utan att tillsätta vatten. Det drabbade området placeras omedelbart på den öppna delen av glaset (munnen) så att gasen inte kommer ut och utan att vätskan vid något tillfälle vidrör huden. Exponeringstiden är vanligtvis 3 minuter, den bör inte överstiga 5 minuter för att inte orsaka irritation. Behandling görs vanligtvis mellan inte mer än 1 till 3 minuter och kan upprepas så många gånger som behövs, med ett intervall på 1 timme varje gång.

2. Påsprotokoll:
Detta protokoll används när stora delar av huden behöver behandlas eller intag inte är möjligt. För det första kommer vi att göra en sovsäck av 2 stora soppåsar, limmade ihop, på ett sätt som gör att vi kan komma in i påsen bekvämt och lämna allt täckt, förutom huvudet, som alltid ska vara utanför påsen, och undvika på detta sätt andas ångorna. Så att gasen når alla delar är det lämpligt att klä av sig innan du går i påsen. Därefter aktiveras 30 droppar CD i ett glas- eller porslinsbehållare utan att tillsätta vatten och inför den i den öppna påsen. Personen introduceras sedan genom att lyfta påsen i nacken och stänga ordentligt från insidan med händerna. Aktivera 30 droppar CD utan vatten, för in behållaren i påsen innan du går in naken.

PROTOKOLL H / FÖR RUM, FÖR ATT UNDVIKA KONTAKTER

Rumsprotokoll för att undvika smitta eller lungsjukdomar:
Aktivera 6-12 droppar beroende på rummets storlek i ett torrt glas utan att tillsätta vatten, placera det i sovrummet där det långsamt avdunstar. Dess funktion är mycket effektiv mot smitta från din partner, om han sover bredvid dig, eller om det finns mer än 1 barn i samma rum. Lämna CD: n cirka 2 meter från den sjuka personen. Ju varmare rummet är, desto snabbare avdunstning sker. Om du vill sakta ner avdunstningsprocessen kan du lägga till en matsked vatten i blandningen.
Aktivera 6 till 12 droppar CD utan vatten i ett glas. (= 6 till 12 ml CDS)

PROTOKOL I / För insekter och sting

I protokoll I eller Insekter-protokollet kan CD (MMS eller CDH) användas för sting, den snabbaste och mest effektiva är CDS om den är till hands. Eftersom CDS vanligtvis förvaras i kylskåpet har det fördelen att det omedelbart minskar svullnaden.

Procedur: en gasbinda eller väv blötläggs med CDS. Den appliceras genom att lämna den direkt på bettet och får torka. Det kontrolleras om det finns en gadd som ska extraheras. Processen kan upprepas så många gånger som nödvändigt och det finns inget behov av att tvätta med vatten efteråt. Det gäller också för brännskador. Det används inte på ett ocklusivt sätt (!)

Detta kan användas för alla typer av insektsbett, bett av spindlar eller maneter

PROTOKOL J / HUR DU SKÖLLER, BOCA-PROTOKOLL

Dos: 10 ml CDS i ett 200 ml glas vatten. Inledningsvis sköljer du munnen och gurglar 3 till 4 gånger om dagen i 3 minuter. Senare, bara en gång om dagen. Ett annat sätt är att använda tandborsten, borsta tänderna och massera tandköttet. För djupa infektioner kan 1 ml DMSO (se nedan) tillsättas blandningen.

PROTOKOL K / SOM ETT KIT KOMBINERAT MED DMSO

Applikationsprotokoll: I nästan alla hudsjukdomar, såsom akne, psoriasis, eksem, fotsvamp, sår etc. det används vanligtvis genom att applicera aktiverad CD på huden, följt av DMSO upp till tio gånger om dagen, varje timme. För detta blandas 10 ml CDS (20 droppar aktiverad CD som ett alternativ) med cirka 20 ml vatten i en sprayflaska. Dessa stabila lösningar håller sig svalt och mörkt i flera dagar till en vecka. Senare tillsätts tre teskedar DMSO + en tesked vatten i ett litet glas. ABS- eller PET-plastflaskor eller gummihandskar bör inte användas eftersom de kan lösas upp av DMSO och transporteras genom huden (!).
PE- eller HDPE-flaskor är korrekta i detta fall. Det appliceras upp till 10 gånger om dagen, sprutar det på huden, gnuggar utspädd DMSO med handen efteråt. Vid storskalig behandling växlas de behandlade hudområdena varannan timme. Denna procedur görs 3 dagar i veckan och sedan får huden regenerera under de andra fyra dagarna. Om överdriven torrhet uppträder på huden måste lösningarna spädas ytterligare eller aloe vera eller jungfruolja smutsas på huden för att lugna den. Vid överdriven torrhet med irritation, minska dosen eller avsluta behandlingen.

DMSO ska under inga omständigheter förvaras i flaskor med en gummidropp, eftersom den späd ut den och förorenar lösningen.

PROTOKOLL L / Som tvätt, badrumsprotokoll

Metodbeskrivning:

Ett helt rent badkar används utan tvålar eller andra badtillsatser. Kranvatten kan användas eftersom klordioxid avlägsnar tungmetaller genom oxidation. För mycket känsliga människor kan du använda mycket varmt vatten och låta det vila några minuter i badkaret så att det vanliga klor det innehåller förångas.

1. Badkaret rengörs väl. Du behöver inte lägga någon tvål eller andra kemikalier i vattnet.
2. Aktivera 30-60 droppar natriumklorit (NaClO2) med aktivator HCL 4% i ett glas, beroende på mängden vatten du använder. Ju mer vatten, desto mer klordioxid.
3. Fyll badkaret med vatten vid kroppstemperatur. Tillsätt inte tvål, parfym, schampo eller barnleksaker, säkerställ god ventilation i badrummet.
4. Lägg till den aktiverade CD: n i badkaret och rör om för att fördela den väl. Mängden vatten minskar inte mängden ClO2-gas som släpps ut.
5. Badet tas genom att fukta hela kroppen, inklusive huvud och hårbotten. Det finns ingen anledning att oroa sig för att vatten kommer in i ögonen, eftersom CD med denna mycket utspädda dos inte är skadlig.
6. Du kan sedan tillsätta lite mer varmt vatten, eftersom värmen utvidgar porerna och tränger därmed längre in i kroppen

PROTOKOLL M / FÖR MALARIA, MED HÖGA DOSER

I förfarandet för akut malaria hos vuxna enligt Jim Humble tas två enstaka doser på 15 droppar aktiverad CD, plus en andra dos på 15 droppar aktiverad CD en till två timmar senare. De flesta symtomen borde ha försvunnit ungefär tre timmar efter den andra dosen. Om symtomen kvarstår appliceras tre droppar därefter varje timme. Vid illamående minskas dosen. Behandlingen följs men inte med mer än tre droppar per timme. För barn appliceras upp till en droppe för vart fjärde kilo kroppsvikt.

Om patienten efter denna procedur fortsätter att vara sjuk kommer den inte från malaria, den kommer från en annan sjukdom. Dengue förväxlas ofta med malaria, båda överförs av en mygga, men medan malaria är en parasit är dengue ett virus och lämpligt protokoll är protokoll F (gammalt frekvent protokoll CDS 115).

Du kan också använda ett mer avancerat alternativt protokoll som inte orsakar kräkningar, vilket kan hända med det klassiska protokollet.

Malaria avancerat protokoll
Om den vuxna patienten är mycket svag:
● 8 ml CDS i den första dosen
● 5 ml CDS under den andra timmen
● 5 ml CDS under den fjärde timmen
● 6 ml CDS under den sjätte timmen
● 8 ml CDS under den åttonde timmen
● 8 ml CDS … När du sover

Totalt för dagen: 40 ml
Malariasymtom bör försvinna med detta protokoll på bara en dag. Om febern inte avtar i slutet av dagen, öka en sista dos till 10 ml. Ta protokoll C de närmaste dagarna tills fullständig eftergift. För spädbarn: 4 dagliga intag, 1 ml CDS var tredje timme. Öka ytterligare två ml om det behövs. För barn: 3 dagliga intag av 5 ml med vatten varannan timme. Administrera i 1 dagar.

PROTIOKOLL O / SOM OPTALMOLOG – OTORRINO (NASAL)

O-protokollet eller oftalmologiskt / nasalt protokoll består av tillverkning av droppar för oftalmologisk eller nasal användning, proceduren är som följer:
De blandas i en liten glasflaska med en polyeten dropper (polyeten (PE) är hårdare än gummi).

50 ml saltlösning fysiologiskt serum
5 ml CDS
3 ml DMSO (70%)
Fem droppar appliceras varannan timme på det drabbade ögat (eller näsan)
Ögon- och näsdropparna bör örvaras på en sval, mörk plats och kommer att vara 100% effektiv i ungefär tre dagar. Efteråt minskar de snabbt, så det rekommenderas att förbereda igen. Det finns ingen risk för infektion, på grund av att det är en desinfektionsvätska, helt enkelt att dess effektivitet minskar med dagarna.

# Klordioxid #

Du hittar mer info #

Share this...
Share on Facebook
Facebook