Terpentin (Thurpentin)

De flesta människor på planeten lever med kroniska svamp- och parasitinfektioner och är antingen omedvetna om det eller är inte intresserade av att ta itu med det. Candidiasis är en svampinfektion som orsakas av jästsvampar som tillhör släktet Candida. Alla som har sockersug regelbundet har en överväxt av candida. Några tecken på candida inkluderar: hudproblem, hud- och nagelsvampinfektioner, kronisk trötthet/fibromyalgi, dåligt minne, hjärndimma, irritabilitet, humörsvängningar, ångest, depression, vaginalinfektioner, urinvägsinfektioner, rektal klåda eller vaginal klåda, matsmältningsproblem , autoimmuna problem, och listan fortsätter. Ett av de största problemen med candida är att den täcker ytan av tunntarmen och förhindrar upptaget av näringsämnen genom att ta näringsämnena för sig själv. Inte bara det utan de näringsämnen som den inte äter absorberas knappt på grund av beläggningen som de skapar.

Terpentin är den flyktiga oljan destillerad från tallharts. Det är kryptonit till candida albicans. 100 % ren gummisprit av terpentin är en kraftfull anti-svamp och anti-parasitisk allierad. Använd den med respekt. Jag använder inte mer än 1 tsk per dag och håller mig hydrerad med mycket vatten av god kvalitet. Detta KOMMER att orsaka en die-off så elimineringskanalerna måste vara öppna. Lavemang som det jag nämner i videon är till stor hjälp för att spola ut de små killarna.

Så här gör du;

https://www.youtube.com/watch?v=e9vAF89Z0Wc

 

 

 

 

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook