Alfa-liponsyra (ALA)

Alfa-liponsyra stöder leveravgiftning, har antioxidanteffekter som stödjer nervhälsa och hjälper till att stödja mental skärpa. Det är en antioxidant i både vattenlösliga och fettlösliga vävnader.

Alfa-liponsyra (ALA) har historiskt använts för att hjälpa till att stödja levern. ALA är också en näringskofaktor som är involverad i mitokondriell funktion, vilket stöder energiproduktionen i cellerna Studier indikerar att en högre mängd alfa-liponsyra – 600-1 800 mg dagligen – är mest effektivt för neurologiskt stöd och hjälper till att stödja mental skärpa.

Förutom att vara en viktig antioxidant i både fettlösliga och vattenlösliga vävnader, hjälper alfa-liponsyra även till att återvinna andra antioxidanter, inklusive glutation , en annan viktig antioxidant för leveravgiftning.

Share this...
Share on Facebook
Facebook