DMSO är en dold pärla

DMSO och dess medicinska egenskaper

DMSO är ett ämne som varje person bör ha i hemmet, varje förälder bör ha i en första hjälpen-låda och varje läkarmottagning och sjukhus bör ha till hands.

När DMSO appliceras lokalt kan det erbjuda en mängd smärtlindrande fördelar. DMSO har använts över hela världen från djurhållning till idrottsmedicin till organtransplantation.

Det har hjälpt till att behandla allt från huvudvärk och inflammation till artros och reumatoid artrit. Det kan hjälpa till med hårväxt, katarakt läkning och så mycket mer.

bensmärta

DMSO är som aspirin i den medicinska världen. DMSO botar huvudvärk, minskar feber, lindrar smärta och skyddar det kardiovaskulära systemet från de destruktiva effekterna av tromboemboliska komplikationer. DMSO absorberas också lätt av mänsklig hud, passerar genom membran och visar smärtstillande aktivitet. Tillkännagivandet om dess analgetiska verkan är nästan omedelbar.

Det lindrar patienten från smärta nästan samtidigt. Det minskar inte bara smärta, utan DMSO minskar också inflammation. 1978. I Cleveland, Ohio, vid Cleveland Clinical Foundation, fick 213 patienter med inflammerade genitourinära störningar DMSO, och de flesta fann betydande lindring.

Studier erhöll samma resultat hos patienter med reumatoid artrit och artros. Om det finns några biverkningar är det bara lukten av vitlök.

Dess medicinska användning stoppas inte som bara ett smärtstillande, antiinflammatoriskt medel. Ändå har den utökats och kommer att fortsätta att vara det i framtiden, tack vare sin accelererade helande kraft i det centrala nervsystemet.

DMSO har visat konsekventa resultat för att sänka intrakraniellt tryck, stabilisera blodtrycket, öka blodflödet till den skadade delen, främja en ökad läkningshastighet. Dess användning har utvidgats till strokepatienter, för vilka DMSO hjälper till med propplösande aktivitet. Patienter som fick hjärtinfarkt och patienter med sjukdomar i centrala nervsystemet och som tog DMSO fick förbättrad behandling och tidig rehabilitering.

Laboratoriestudier indikerar att den analgetiska effekten av DMSO förmedlar genom dess effekt på blockering av perifera C-proteiner, som är ansvariga för att överföra smärtsamma signaler. Effekten är nästan omedelbar. Forskning fortsätter också att bevisa den antiinflammatoriska effekten av DMSO konsekvent. Det har en liknande effekt vid alla typer av inflammatoriska tillstånd som inte är relaterade till tumören eller infektionen.

DMSO hjälper också till att öka blodflödet till det drabbade området och påskyndar vävnadsåterhämtningen. DMSO:s beprövade antioxidanteffekt leder till att många forskare undersöker dess effekt vid cancerbehandling och försvarar friska celler från fria radikaler.

DMSO naturlig Injektion

Laboratoriestudier indikerar att den analgetiska effekten av DMSO förmedlar genom dess effekt på blockering av perifera C-proteiner, som är ansvariga för att överföra smärtsamma signaler. Effekten är nästan omedelbar. Forskning fortsätter också att bevisa den antiinflammatoriska effekten av DMSO konsekvent. Det har en liknande effekt vid alla typer av inflammatoriska tillstånd som inte är relaterade till tumören eller infektionen.

DMSO hjälper också till att öka blodflödet till det drabbade området och påskyndar vävnadsåterhämtningen. DMSO:s beprövade antioxidanteffekt leder till att många forskare undersöker dess effekt vid cancerbehandling och försvarar friska celler från fria radikaler.

dmso-injektion

En annan egenskap hos dimetylsulfoxid bör nämnas, som är mycket viktig. Vid klinisk användning kan detta preparat användas som en injektion.

Undrar hur? Dimetylsulfoxid är ett lösningsmedel, och det kan lösa upp nästan vad som helst. Preparat som vitamin C, vitamin B i pulverform löses lätt i DMSO. Det är ett intressant faktum att huden absorberar det extremt bra. Denna blandning, vissa vitaminer, mineraler och till och med medicin och DMSO, när vi applicerar den på huden, absorberar den och transporterar den direkt in i blodomloppet.

På så sätt kan olika preparat appliceras genom huden på personer som behöver en högre koncentration av läkemedlet eller preparatet. Cirka 90% går förlorad oralt eftersom magsyra bränner det mesta av kapselinnehållet. Så vid det tillfället absorberar organismen bara en tiondel av innehållet.

Vad som också är betydelsefullt för DMSO är att detta preparat ökar cellmembranets permeabilitet. På så sätt injicerar vi en förening i kroppen genom huden och ökar upptaget i själva cellerna och uppnår en effekt tio gånger starkare än andra transportsätt.

DMSO bokstavligen ”skjuter” in föreningar i kroppen och celler till själva benen, som också absorberar det mycket bra.

DMSO och kemoterapi

Denna förening har visat exceptionella terapeutiska förmågor hos personer som lider av malignitet och godartade sjukdomar.

Med den ovan nämnda förmågan att ”trycka” de föreningar som är lösta i den i kroppen, har dimetylsulfoxid också förmågan att ”öppna” både friska och cancerceller.

Dimetylsulfoxid ökar cancercellernas permeabilitet och tillåter därmed deras oxidation, minskar surheten och ökar tillflödet av näringsämnen. I en del av cancerceller kan DMSO uppnå en reversibel process, vilket är mycket viktigt vid hjärncancer eftersom neuroner inte regenereras eller regenereras väldigt långsamt.

Dimetylsulfoxid ökar effekten av kemoterapi och upp till 10 gånger! Genom att öka cellmembranets permeabilitet gör detta preparat det möjligt för kemoterapi att förstöra även de mest resistenta formerna av malignitet.

Det är känt att cancerceller har ett mycket tjockt cellmembran som innehåller specifika proteiner, som upprätthåller cancercellen och dess anaeroba tillstånd. DMSO bryter ner och minskar proteinhöljets densitet, och tillsammans med vissa enzymer som pankreatin, bromelain, K-peptidas och serrapeptas kan det bränna det fullständigt.

På grund av alla unika egenskaper hos DMSO bör vi vara försiktiga med hur vi tar det och vad vi blandar det med, och vi kommer att prata om konsumtionsprocessen nedan.

Användning av DMSO

Dimetylsulfoxid kan användas genom att applicera den på huden i ett tunt lager utan att gnugga det. Det absorberas framgångsrikt i huden, så denna process behöver inte ytterligare stimulans.

OBS: Använd aldrig medicinska handskar eller plast för applicering eftersom vissa DMSO-material löses upp och hamnar i våra kroppar. Det skulle vi inte gilla, eller hur? Plast i kroppen är det värsta giftet som kan hitta oss bredvid tungmetaller.

Dimetylsulfoxid appliceras inte i sitt rena tillstånd. Det är bäst att köpa 99,99% ren DMSO, som vi kommer att lösa upp senare.

Dimetylsulfoxid löses bäst i en glasburk och blandas med ett glasföremål, appliceras på kroppen och smörjs med ett glasföremål såsom en glassked.

DMSO blandas med destillerat vatten i ett förhållande av 70 % DMSO, 30 % destillerat vatten. Blandning och upplösning görs omedelbart före applicering.

Den maximala dagliga dosen av denna lösning är 5 ml. DMSO bör inte appliceras på endast en plats eftersom det kan skapa utslag. Du kan också applicera den ovanför den ömma punkten eller någon annan del av kroppen runt den heta punkten.

Om ett utslag uppstår, sluta ta DMSO i några dagar.

Källa: https://www.eistria.com/en/dmso-and-its-medicinal-properties

Share this...
Share on Facebook
Facebook