Serrapeptas är ett mirakelenzym som botar nästan alla sjukdomar

Serrapeptas, känt som fjärilsenzym, E-15, eller silkesmaskenzym, är ett proteolytiskt enzym eller proteinnedbrytningsenzym isolerat från mikrober som är inhemska i silkesmaskens matsmältningssystem.

Dessa mikrober producerar ett enzym som är tillräckligt starkt för att bryta ner mullbärsblad, den enda mat som silkesmaskar livnär sig på. Detta enzym hjälper silkesmasklarver att bygga sina silkeskokonger på kortast möjliga tid. Serrapeptas är en kraftfull biologisk antiinflammatorisk mediator.

I början av 1970-talet isolerade forskare framgångsrikt serrapeptas från mikrober naturligt placerade i silkesmasklarvens sköte. Detta enzym har förmågan att avlägsna livlösa vävnader från kroppen. Detta enzym används över hela världen i processen för klinisk rehabilitering av patienter. Detta preparat används vid vissa lungskador eftersom det tros ha förmågan att bryta ner det slem som skapas i lungorna och luftvägarna.

Detta preparat används ofta vid artros som ett lugnande medel för att minska symptomen på kroniska luftvägssjukdomar.

Serrapeptas är en biologisk förening som används som ett antiinflammatoriskt medel och som vanligtvis används i följande fall:

Används vid behandling av artrit

Det används vid olika former av hjärtsjukdomar

Utmärkt assistent för att lösa problemet med tandinfektioner

Denna förening kan användas istället för läkemedel som bekämpar inflammation, har en smärtstillande effekt och minskar svullnad. Denna förening motiverar också immunsystemet.

Detta preparat är en naturlig ersättning för ibuprofen och andra liknande läkemedel och kan säljas utan recept. Serrapeptas assimilerar livlös vävnad, blodproppar, cystor, tumörer och arteriella plack, och naturligtvis de tidigare nämnda inflammationerna i alla former. Det är ett naturligt, fysiologiskt medel som saknar gastrointestinala biverkningar. Serrapeptas är det bästa och starkaste naturliga antiinflammatoriska läkemedlet utan biverkningar.

Serrapeptas spelar en betydande roll i sårläkning och läkning och återhämtning. Återhämtningen påskyndas och i en mycket igenkännbar form.

Serrapeptas har visat sig minska blodkoagulering och smälta blodproppar och minska åderbråck. Forskare från Tyskland har fastställt att serrapeptas framgångsrikt eliminerar aterosklerotiska plack utan att skada friska celler i artärväggen.

Serrapeptas har också antifibrotiska egenskaper och undertrycker framgångsrikt ärrkonfigurationen.

Under forskning av tyska forskare, bevisades det också att serrapeptas effektivt utrotar bildandet av klibbiga avlagringar, plack inuti blodkärlen.

Serrapeptas används i stor utsträckning i klinisk praxis i Japan. Effekterna av serrapeptas på symtom hos patienter med ihållande luftvägssjukdom studerades i Japans forskningsprojekt. Efter en månads behandling med serrapeptas har mängden slem och slem minskat drastiskt.

Dessutom minskade aktiviteten av hosta och upphostning också. Forskarna drog slutsatsen att serrapeptas kan påverka minskningen av antalet neutrofiler och även att det kan förändra elasticiteten och det viskösa beteendet hos slem hos patienter med kontinuerliga andningsproblem. I en annan studie visades det att personer med öron-, hals- och näsproblem kunde hitta betydande lindring med serrapeptas.

Ytterligare forskning har gjorts, särskilt hos personer med kronisk bihåleinflammation. Testet utfördes på elasticiteten och viskositeten hos slem i bihålorna. Efter en månad minskade slemmängden avsevärt och dess densitet minskade också.

Användning och tillämpningserapeptas

Japanska forskare rekommenderar att man tar detta enzym oralt på grund av dess egenskaper eftersom dess användning kan förhindra virussjukdomar som AIDS och hepatit C och B.

Funktionen av serrapeptas är mycket imponerande för att ha en förebyggande effekt på utvecklingen av kardiovaskulär sjukdom. I Tyskland har detta enzym förklarat ett mirakel eftersom Dr. Hans Nieper har visat sig ta bort halspulsåderobstruktion av serrapeptas.

Serrapeptas används ofta på europeiska sjukhus som ett komplement för smärtsamma skador som ligament stukningar för att minska inflammation i post-kirurgiska tillstånd hos patienter.

Serrapeptas har antagits i Tyskland som en terapi för inflammation. Tysk forskning har funnit att detta enzym kan minska inflammation med upp till 50 % hos postoperativa patienter. Patienter som tog serrapeptas hade en minskad grad av smärta jämfört med kontrollgruppen, och den tionde dagen efter att de tog detta enzym hade smärtan helt försvunnit. Bröstsvullnad och bröstsmärta minskade med 87 %. Detta fenomen är relaterat till serrapeptas förmåga att bryta ner proteiner till mindre aminosyror, särskilt de som är förknippade med svullnadsegenskapen.

Det finns ett brett spektrum av serrapeptasverkan, vilket är mycket viktigt för att förbättra människors hälsa. Den kan användas för nervskador hos personer med multipel skleros, öroninfektioner, allergier, luftvägsobstruktion, inflammation i körtlar, halsont, rinit, konstant smärta, artrit, ryggsmärtor och nacksmärtor, diabetes, sår, osteoporos, prostataproblem , reumatoid artrit, idrottsskador, postoperativa ärr och repor, åderbråck, artärsjukdom, angina pectoris, blodpropp, återupprättande av stark fibrinmetabolism och minskning av C-reaktivt protein CRP.

Behandling sjukdomar enzymer

Efter flera år av ihärdiga ansträngningar och kamp har behandling med systemiska enzymer fått fotfäste i USA. Denna behandling är grunden för okonventionell behandling av malignitet, och vid det tillfället används enzymer för att bekämpa cancer.

Specialister blir medvetna om de medicinska fördelarna som aktiveras genom detta program. Den berömda naturläkaren Dr. Mike Murray stöder användningen av systemiska enzymer i sin artikel ”Hur man kan förebygga och behandla cancer med hjälp av naturmedicin.”

Den bortgångne tyske läkaren Hans Nieper använde serapeptos för att avlägsna arteriella obstruktioner hos patienter som lider av kranskärlsproblem. Detta preparat skyddade alla hans patienter från stroke.

Denna enzymaktivitet var snabbare än EDTA-kelering och löste upp arteriell plack mycket snabbare än det tidigare nämnda läkemedlet. Den tyska forskaren informerade allmänheten om att serapeptos smälter blodproppar och minskar åderbråck. När det gäller en kvinna som planerade att amputera sina armar och ben och en kille som planerade att genomgå en bypassoperation, reparerades i båda fallen tillståndet utan att det behövdes opereras.

Specialister världen över uppskattar särskilt detta enzym och inkluderar det i alla behandlingar mot olika typer av cancer. Serrapeptas är en biologisk katalysator som påskyndar kemiska reaktioner i människokroppen.

Enzymbrist är ett ständigt närvarande problem i kroppen hos personer med cancer. Att inkludera specifika enzymatiska processer kan mycket allvarligt äventyra canceröverlevnaden i kroppen. Eftersom serrapeptas är ett proteolytiskt enzym bryter det ner olika proteiner i människokroppen. En av dem är fibrin, ett protein som vår kropp producerar när den vill regenerera och reparera vävnader i kroppen.

Det fibrinolytiska systemet inkluderar också bildandet av tumörer, cystor och livlösa celler av alla typer. Serrapeptas bryter ner fibrin och minskar risken för en ökning och spridning av cancer och andra främmande kroppar i vår kropp.

Sammanfattning

Enzymer är inte farliga för människokroppen. De representerar små medarbetare i människokroppen som bör konsumeras regelbundet. Detta gäller särskilt för personer som lider av några av de ovan nämnda sjukdomarna. I vilket fall som helst kan du använda mer än ett enzym samtidigt. En blandning av enzymerna papain, bromelain och rutin används ofta. Vetenskaplig forskning har visat att en blandning av dessa systemiska enzymer hjälper kroppen att upprätthålla ett immunförsvar.

Vid användning av serrapeptas bör antikoagulantia undvikas, vilka är följande: fiskolja, vitlök, gurkmeja, aspirin, warfarin, klopidogrel, diklofenak, ibuprofen, naproxen, heparin, naproxen.

Källa: https://www.eistria.com/en/serrapeptase-is-a-miracle-enzyme-that-cures-almost-all-diseases

Share this...
Share on Facebook
Facebook